ancuta oros sibiu
ana-maria sibiu Ancuta - Ana-Maria Oros
Ancuta Ana-Maria Oros
ancuta  
Stiri Revista Presei

» Tiramisu
Tiramisu servit in cupe Ingrediente: 6 oua, 400 g mascarpone, un pachet de piscoturi, cacao, un praf de sare, cafea si optional rom si fructe de padure, capsuni Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile si zaharul se freaca bine cu mixerul. Se amesteca albusurile cu galbenusurile si cu mascarpone. Se prepara o cafea tare (echivalentul a 3 - 4 cescute e suficient). Se poate adauga in cafea si romul, dar exista riscul sa aveti un desert cu gust de "cofetarie" (unde stim prea bine ca toate preparatele sunt "imbalsamate" cu diverse esente si prafuri). Se inmoaie piscoturile in cafea (nu se lasa mult, se introduc si se scot rapid). Se aseaza in cupe si peste se toarna compozitia cu mascarpone si oua. Deasupra se presara cacao si se lasa la frigider cateva ore bune (peste noapte). La sevire, se pot pune deasupra fructe de padure proaspete (mure, afine, fragute) sau capsuni. Sau, se pot pune chiar in compozitie. Daca aveti doar ...
[ sursa: feelgood.ro ]



toate stirile ...
ancuta
home | gallery | guinea pigs | horoscope | news | blog | games
SaraDesign - Unio Plan